Nekem nagyon ízlik, különleges ízvilágú, szuper , gyorsan elkészíthető étel!
Forrás: egeszsegdietetika.hu
Recept
Egy jénai tál aljába kettő-három darabba tört durum spagettit / nekem toplistás a Barilla márka / tettem, szárazon!
Rárétegeztem natúr paradicsompürét, koktélparadicsomot; megpucolt, megmosott, felszeletelt, áttört lilahagymát, fokhagymát; olívabogyót, meglocsoltam olajjal / nekem otthon sima napraforgóolaj volt /, a recept olívaolajat ajánl, megfűszereztem sóval, oregánóval, bazsalikommal, felöntöttem vízzel, hogy ellepje és befedtem alufóliával.
200 fokon, légkeveréssel sütöttem, egyszer összeforgattam és amikor megpuhult a tészta , kivettem a sütőből.
Próbáld ki, mennyei!
Dormánné Szabó Brigitta, dietetikus