leültem, elcsendesedtem, töprengtem.🙂

Ez az év sok meglepetést tartogatott jó és rossz értelemben is.

Számvetés a 2023-as évvel...

Szakmai szempontból sok kedves Pácienssel találkoztam, szép sikereket értem el, persze akadtak szkeptikusok is nem tagadom , de lemorzsolódás minden Kollegánál előfordul… Nem az én hibám, mindig szükséges az együttműködés a szakember és a segítségkérő között.
Az év utolsó dietetika rendelése nagyon pozitívan telt, hálásan köszönöm a fiatal Hölgynek, el is mondtam Neki!🙏
Az év során több alkalommal tartottam sporttáplálkozás előadást utánpótláskorú sportolóknak, ezúton köszönöm újfent a kedves Edző Kollegák együttműködését, s mindazon Szülőknek , akik megtiszteltek a bizalmukkal!

Ez évben jubiláltam, hiszen 25 éve diplomáztam dietetikából a néhai Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán, Budapesten. Nagy izgalommal és várakozással készültem az évfolyam találkozónkra, amelyet sikerült összehoznunk és nagyon örültem , hogy találkozhattam a kedves Társaimmal, akik közül szép számban még mindig dietetikusként tevékenykednek. Jó volt Veletek együtt lenni, mintha tegnap történt volna! 🫶
Az év során több alkalommal kaptam felkérést előadás megtartására, többek között egy multinacionális cégtől, valamint középiskolás diákoknak igyekeztem elmondani az egészséges táplálkozás és a sporttáplálkozás fontos elemeit.
Az előadások mellett igyekszem fejleszteni a weboldalam, készítettem Podcastokat, írtam bejegyzéseket több intézmény oldalára is.
Időnként küzdök a szakma becsületéért, nem kis energiámba kerül, de nem adom fel soha!
A küzdelmek során én is elfáradok. Találkoztam fantasztikus személyekkel, akik nekem segítettek, mivel a dietetikus is ember, hálásan köszönöm!❤️
Az évvége felé eljutottam kedvenc városomba, hála a családomnak, kerek évfordulót ünnepeltem.👩‍❤️‍👨Mindenkinek köszönöm újra a megemlékezést, mert, hogy meglepetés is ért!
S legvégül az év zárásaként meghívást kaptam egy Podcast beszélgetésre az egészséges táplálkozásról.

Megelégedetten zárom az évet, továbbra is Értetek dolgozok!
Örömteli, egészségben és boldogságban gazdag új esztendőt kívánok!🍀

Tisztelettel!
Dormánné Szabó Brigitta, dietetikus👩‍💻